Kerstavond
inloop vanaf 18.00u
aanvang 18.30u
4 gangen 59.5 pp.
starter
huisgemaakte broodjes
en 2 amuses
een
Millefeuille van foie gras
roomkaas met vijg | gedroogde vijg
twee
Heilbot | gebakken prei
mousseline | schuim van gamba
drie
Reerug | pompoencrème
gerookte cheddar | aardappel soufflé
compote van peer | wild saus
vier
Chocolade ganache
karamel | Baileys ijs
OPTIONEEL ALLE DAGEN
- NA kaasselectie | compote | notenbrood | gekarameliseerde walnoten
- VEGA opties
- KIDSMENU vraag ernaar
Eerste Kerstdag
inloop vanaf 17.30u
aanvang 18.30u
7 gangen 97.5 pp.
starter
huisgemaakte broodjes
en 2 amuses
een
Millefeuille van foie gras
roomkaas met vijg | gedroogde vijg
twee
Carpaccio van Sint-Jacobsschelpen
dragoncrème | hazelnoot olie | zoet-zure biet en
radijs | viseitjes
drie
Terrine van stoofvlees | appel – veenbes compote
vier
Heilbot | gebakken prei
mousseline | schuim van gamba
vijf
Risotto milanese
rundvlees | schuim van parmezaan
zes
Reerug | pompoencrème
gerookte cheddar | aardappel soufflé
compote van peer | wild saus
zeven
Chocolade ganache
karamel | Baileys ijs
Tweede Kerstdag
inloop vanaf 12.30u
aanvang 13.00u
5 gangen 72.5 pp.
starter
huisgemaakte broodjes
en 2 amuses
een
Millefeuille van foie gras
roomkaas met vijg | gedroogde vijg
twee
Terrine van stoofvlees
appel – veenbes compote
drie
Heilbot | gebakken prei
mousseline | schuim van gamba
vier
Reerug | pompoencrème
gerookte cheddar | aardappel soufflé
compote van peer | wild saus
vijf
Chocolade ganache
karamel | Baileys ijs
Vega opties
Tartaar van topinamboer | crème van tijm | notencrème | groentechip
Millefeuille van biet | geitenkaas | gedroogde vijg
Terrine van tomaat | ricotta crisp van aardappel | basilicum olie
Saffraan risotto | pompoen | paddenstoelen