Restaurant 't Spijker

Feestdagen 2025

Kerstavond

inloop vanaf 18.00u
aanvang 18.30u
4 gangen 59.5 pp.

starter
huisgemaakte broodjes
en 2 amuses

een
Millefeuille van foie gras
roomkaas met vijg | gedroogde vijg

twee
Heilbot | gebakken prei
mousseline | schuim van gamba

drie
Reerug | pompoencrème
gerookte cheddar | aardappel soufflé
compote van peer | wild saus

vier
Chocolade ganache
karamel | Baileys ijs

OPTIONEEL ALLE DAGEN

  • NA kaasselectie | compote | notenbrood | gekarameliseerde walnoten
  • VEGA opties
  • KIDSMENU vraag ernaar

Eerste Kerstdag

inloop vanaf 17.30u
aanvang 18.30u
7 gangen 97.5 pp.

starter
huisgemaakte broodjes
en 2 amuses

een
Millefeuille van foie gras
roomkaas met vijg | gedroogde vijg

twee
Carpaccio van Sint-Jacobsschelpen
dragoncrème | hazelnoot olie | zoet-zure biet en
radijs | viseitjes

drie
Terrine van stoofvlees | appel – veenbes compote

vier
Heilbot | gebakken prei
mousseline | schuim van gamba

vijf
Risotto milanese
rundvlees | schuim van parmezaan

zes
Reerug | pompoencrème
gerookte cheddar | aardappel soufflé
compote van peer | wild saus

zeven
Chocolade ganache
karamel | Baileys ijs

Tweede Kerstdag

inloop vanaf 12.30u
aanvang 13.00u
5 gangen 72.5 pp.

starter
huisgemaakte broodjes
en 2 amuses

een
Millefeuille van foie gras
roomkaas met vijg | gedroogde vijg

twee
Terrine van stoofvlees
appel – veenbes compote

drie
Heilbot | gebakken prei
mousseline | schuim van gamba

vier
Reerug | pompoencrème
gerookte cheddar | aardappel soufflé
compote van peer | wild saus

vijf
Chocolade ganache
karamel | Baileys ijs

 

Reserveren via deze website of         telefonisch 024 – 6841295

Vega opties

Tartaar van topinamboer | crème van tijm | notencrème | groentechip

Millefeuille van biet | geitenkaas | gedroogde vijg

Terrine van tomaat | ricotta crisp van aardappel | basilicum olie

Saffraan risotto | pompoen | paddenstoelen