Menukaart

Om te beginnen

Franse Geay oesters per stuk (indien voorradig)

klassiek met vinaigrette en citroen of Japanse stijl

4,50
Bruschetta (Italiaans geroosterd brood, knoflook, tomaat, paprika basilicum) 9,00
Jamon Ibèrico Ι geroosterd knoflookbrood (2 personen) 24,50

Voorgerechten

Kreeftensoep Ι Hollandse garnalen | gamba 14,50
Rundercarpaccio Ι pesto | grana padano | rucola | pijnboompitten 16,50
Cocktail “Fruits de mer” Ι kreeft | gamba | rivierkreeftjes | cocktailsaus 27,50

Hoofdgerechten

Tournedos Ι mousseline | paddenstoelen | asperge | jus de veau (Rossini + € 7,50) 37,50
Hele ponds kreeft Thermidor Ι gegratineerd 49,50
Zeetong a la meuniere Ι in roomboter gebakken | remouladesaus | citroen 51,50

√ Bij ons zijn alle hoofdgerechten inclusief frites en salade!